Nu är det klart ! – Deltagare vid musiklärarkonventet Make Music Matter 28-29/11 kommer att få ingå i testgruppen av en unik världsnyhet – appen ”Sing Along”

 NYHET – NYHET – NYHET – NYHET

Under musiklärarkonventet kommer Peo Thyrén tillsammans med medgrundare Raj Singh att presentera en världsnyhet, Sing Along som är en ny och revolutionerande möjlighet för elever att genom självstudier utveckla sin sång. Genom globala samarbetsavtal med världens största skivbolag kommer det för första gången någonsin bli möjligt för lärare att använda originalinspelningar av de allra största internationella hits i sångundervisningen, och för elever att utveckla sin röst tillsammans med några av de allra populäraste artisterna och grupperna. Deltagarna på Make Music Matter-konferensen får möjlighet att ingå i testgruppen, inom utbildningsområdet, för detta unika sångverktyg.