NYHET! ABBA The Museum besöker Make Music Matter musiklärarkonvent 28 november

Vi har glädjen att presentera att Caroline Fagerlind, museichef på ABBA The Museum medverkar under musiklärarkonventet. Caroline kommer att hålla en presentation om museet på kvällen den 28 november i Växjö konserthus.
Caroline Fagerlind, museichef på ABBA The Museum.
 

ABBA The Museum

Caroline har arbetat med utställningen om ABBA sedan 2010. Hon har turnerat med utställningen i b la London och Melbourne och nu sedan lite drygt 5 år tillbaka är utställningen permanent baserad på Djurgården i Stockholm. Caroline kommer att berätta om arbetet bakom utställningen och hur ABBA The Museum har utvecklats under åren. Hur detta museum har lyckats skapa en upplevelse inom svensk musikhistoria och sprida glädje, kunskap och inspiration inom musik till besökare från hela världen.
Att visa upp det största inom svensk musikhistoria på ett levande sätt och låta besökare bli en del av en upplevelsen genom att lyssna, sjunga, uppträda på scen och mixa egna låtar.