Stillbilder önskas från skaparprocessen i ”I Have A Dream”-projektet

Make Music Matter! I Have A Dream – ett skolprojekt av Linnéuniversitetet i samarbete med SKL, Soundtrap, Academy of Music and Business och ABBA The Museum

Hej,

Vi eftersöker stillbilder på när ni jobbar med era barn i ”I have a dream-projektet. Alla skolor som är med i projektet kan delta oavsett om skolan har skickat in bidrag till ”I Have A Dream”-utmaningen eller inte. Om man inte har tagit några bilder under processen kan man ta bilder i efterhand i autentiska situationer som liknar processen. Ju fler bilder desto bättre.

Bilderna ska nämligen användas i ett bildspel vid vårt firande på Abba The Museum den 20 november och på vår webbplats.

Bilderna kan föreställa klassen, mindre grupper, en elev, en barnhand vid noter, en sjungande mun, barn vid digitala verktyg, barn i inspelning, barn som skriver text osv osv. Kanske också att man kan ta några klassbilder. Var kreativa! Skriv också gärna namn på elever som är med på bild.

Glöm inte bifoga intyg om att ni har föräldrarnas tillstånd, samt GDPRavtal.

Observera att vi behöver högupplösta bilder.

Skicka till mmm@lnu.se, senast den 13 nov

Med vänlig hälsning

projektgruppen Make Music Matter!