Make Music Matter! Let´s Co-Net” – Interaktiv nätverksträff för musiklärare 10/2 kl.15.00-17.00

Välkommen till interaktiv nätverksträff i musik onsdagen den 10 februari. kl. 15.00. Detta är den andra träffen (första träffen ägde rum den 2 december) och kommer att utgå från temat ”Musikundervisning efter revideringen av kursplanen i musik där Klas Mathiasson medverkar med en föreläsning om ett nytt läromedelsmaterial från NE. Andra medverkande vid detta tillfälle är Soundtrap och unga stjärnskottet Oscar Stembridge (Universal). Vidare kommer det att finnas tid för gemensamma diskussioner med andra musiklärare. Nätverksträffarna arrangeras av Linnéuniversitetet i samarbete med de samarbetspartners som sedan tidigare ingår i Make Music Matter!-projektet samt några nya partners.

Datum: 10 februari 2021

Tid: kl. 15.00-17.00

Anmälan: Deltagande är helt utan kostnad. För att kunna delta interaktivt måste dock en anmälan göras. Länk till anmälan läggs ut inom kort. https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/konferenser/natverkstraff—make-music-matter-lets-co-net/

Lägg till

Kommentera gärna