Stjärnskottet Oscar Stembridge medverkar på nätverksträffen Make Music Matter! – Sista anmälan 7/2

Oscar Stembridge

Välkomna till nätverksträff den 10/2 kl. 15-17.

Över 340 har anmält sig och ännu finns möjlighet att göra en anmälan. Anmälan innebär förutom deltagande i nätverksträff också fri tillgång till Nationalencyklopedins interaktiva läromedel. Dessutom medverkar det unga stjärnskottet Oscar Stembridge.

Oscar har sjungit och spelat sedan han var fem år.  Han spelar piano, akustisk gitarr, ukulele och trummor och har rört sig mellan olika stilar från rock och pop till reggae. Många artister har delat Oscars original covers inklusive Queen, Aerosmith, Camila Cabello, Callum Scott, James TW, Grace Vanderwall och Guns N ’Roses  – vars inlägg nådde över 2,8 miljoner visningar. Vid 10 års ålder blev Oscar 2017 den yngsta artisten någonsin som skrev skivkontrakt med Universal Music i Sverige. Idag är Oscar signad av ett USA/UK management och på schemat för de kommande månaderna står bla samarbete med Parisi Brothers som co-skrev och co producerade Afterglow för Ed Sheeran, en av de artister Oscar ser som sin största förebild. Vi ser så fram emot att ha Oscar med oss denna gång!

Anmälan: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/konferenser/natverkstraff-make-music-matter-lets-co-net-10-feb-2021/ (Nätverksträffen är kostnadsfri)

Länk till webinariet skickas separat till er som anmäler er någon dag innan Nätverksträffen.Sista dag för anmälan är 7/2!