MMM Happy Nation Projektet 2017

Happy Nation Re-Born Remixprojekt

https://playskl.solidtango.com/widgets/embed/tttn07kp

https://playskl.solidtango.com/widgets/embed/s3hvm6yt

 

SVTPLAY: HITLÅTENS HISTORIA – ALL THAT SHE WANTS

Arbetsområde HAPPY NATION RE-BORN – ACE OF BASE

Ladda hem Arbetsområde HAPPY NATION RE-BORN 25 år – ACE OF BASE
(klicka på bilden nedan för att ladda hem PDF-fil)

Få tillgång till ACE OF BASE originalljudfiler(sång-spår)

Villkoren nedan riktar sig till dig som lärare. Vi uppmuntrar dig till att sprida denna information vidare till dina elever. De kommer genom dig få tillgång till upphovsrättsskyddade ljudupptagningar, och får använda sig av dessa inom ramen för projektet. Vi förstår att du som lärare endast har begränsad kontroll över hur dina elever hanterar materialet. Syftet med villkoren är inte att göra dig som lärare ansvarig för dina elevers handlingar. Vid eventuella brott mot upphovsrättslagen kan Playground Music Scandinavia AB och Warner Chappell Music Scandinavia AB vidta åtgärder för att förhindra vidare spridning. Skulle detta bli nödvändigt är det framförallt för att stoppa spridningen, inte för att sätta dit någon eller hitta syndabockar. Är du osäker eller har frågor kring villkoren går det bra att diskutera detta på Make Music Matter’s FACEBOOK-sida

Villkor för att ladda hem originalljudfilerna

Du kommer att få tillgång till vissa projektfiler som innehåller ljudupptagningar(sång-spår). Dessa ljudupptagningar och de musikaliska verk som de innehåller är verk skyddade av upphovsrätt. Playground Music Scandinavia AB, Warner Chappell Music Scandinavia AB och andra rättighetshavare äger eller innehar licens till dessa upphovsrättsligt skyddade verk, och dessa rättighetshavare har gett en licens till dig att använda dessa verk i utbildningssyfte på Soundtraps plattform och inom Make Music Matter-projektet. Genom att ladda ner projektfilerna åtar du dig att endast använda dessa på Soundtraps plattform och inom Make Music Matter-projektet. Utan att begränsa allmängiltigheten i det åtagandet, får du inte distribuera projektfilerna till någon annan eller göra kopior av dem eller produktfiler för användning utanför projektet. I den utsträckning som är möjligt enligt lag avsäger du dig samtliga rättigheter till verk som uppstår genom ditt användande av projektfilerna och du åtar dig att inte göra gällande eller registrera några sådana rättigheter. Vänligen notera att du kan begå brott mot upphovsrättslagen och andra upphovsrättsliga regler om du använder projektfilerna, produktfiler eller andra filer eller liknande kopplade till produktfilerna på annat sätt eller i annat syfte än såsom uttryckligen licensieras enligt ovan.

LÄS VILLKOREN OVAN OCH KLICKA SEN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNKAR FÖR ATT KOMMA ÅT MATERIALET

Genom att klicka på länkarna nedan har du accepterat ovanstående villkor.

Länkarna till SOUNDTRAPS PROJECT FORKS kräver att du har ett aktivt konto på SOUNDTRAP.

All That She Wants:
The Sign:
Happy Nation:
Wheel of Fortune:
INFORMATION OM VAR ERA FÄRDIGA REMIXER SKA SKICKAS KOMMER INOM KORT. TÄVLINGEN AVSLUTAS 31 MARS I SAMBAND MED ATT ERA GRATISLICENSER MED SOUNDTRAP AVSLUTAS.
Obs! Spara ner filer ni vill spara lokalt till er dator innan Soundtraps gratisperiod tar slut den 31 mars!
Har ni frågor eller funderingar? Ställ dom på Make Music Matter’s FACEBOOKGRUPP.